LifeProof Lifestyle Photo

LIFEPROOF + DUURZAAMHEID

Wat betreft het behoud van natuurlijke rijkdommen zitten we allemaal in hetzelfde schuitje. Daarom doen we bij LifeProof ons best om onze impact op het milieu zoveel mogelijk te beperken. Door te zoeken naar meer milieuvriendelijke manieren om de levenscyclus van onze producten te verbeteren, kunnen we helpen ons milieu te beschermen en in stand te houden.

Dit is pas onze eerste stap op weg naar duurzaamheid. We hebben niet alle antwoorden, maar we stellen de juiste vragen om onze ecologische voetafdruk beter te beheren. Al doende leren we steeds weer wat bij en we zijn enthousiast over onze voortgang op dit pad richting het behoud van kostbare natuurlijke rijkdommen.

JIJ KOOPT EEN HOES. WIJ GEVEN EEN EURO.

Als je een LifeProof-hoes koopt, doen wij iets terug. We werken samen met waterbewuste non-profitorganisaties die zich inzetten om onze oceaan, watergangen en watervoorzieningen te herstellen. Kies uit Water.org, Coral Reef Alliance, Oceana of American Rivers en wij doneren € 1,00. Ze delen alle vier onze visie van een wereld met een gezonde oceaan en schoon water voor iedereen. Jij kunt nu helpen om hun impact nog verder te versterken – je hoeft alleen maar je favoriet te kiezen.

Lees meer over onze partners