A bright yellow FRĒ case getting a much needed bath

Maak je telefoonhoesje schoon

Handleiding voor het bacterievrij houden van je LifeProof-hoes.

Of je hem nu gebruikt om je stappen te tellen of memes te versturen vanaf het toilet: je telefoon gaat overal met je mee naartoe – en raakt alles aan wat jij aanraakt. Al die oppervlakken krioelen waarschijnlijk van de bacteriën, die nu op je telefoon ronddansen. Gelukkig is het eenvoudig om je LifeProof-hoes fris en schoon te houden. Want je hebt wel wat beters te doen dan ziek worden. Zoals het versturen van memes.

Wiping your phone case clean

1. VEEG JE TELEFOONHOESJE SCHOON MET EEN DESINFECTEREND DOEKJE

Pak een desinfecterend doekje en veeg één keer per dag en na je buiten te hebben gewaagd voorzichtig de ziektekiemen van je hoes af.

Up close and personal with a NEXT case

2. SPOEL ZIEKTEKIEMEN EN STOF AF MET WARM WATER EN ZEEP

Gebruik voor NËXT en SLɅM, een warm doekje met zeep om je hoes schoon te maken terwijl hij op je apparaat zit; voorkom dat er water bij de ports in de buurt komt. Als je extra grondig wilt schoonmaken, verwijder dan je hoes van je apparaat en was je hoes net zoals je handen: 20 seconden onderdompelen in zeep en warm water en daarna droogdeppen met een papieren handdoekje.

Washing your waterproof phone case clean

3. WAS JE TELEFOON, WAS JE HANDEN

Voor degenen met een LifeProof FRĒ: dunk die telefoon rechtstreeks in de wasbak terwijl je je handen wast en zeep hem net zo vaak als jezelf in. (Dus, heel vaak.) Dit zal bacteriën op je apparaat elimineren en ongewenste ziektekiemen weghouden.

Jouw telefoon komt op dezelfde plekken als jij en pikt vaak ziektekiemen op waarvan je je niet bewust bent – zoals wanneer je hem neerlegt op een tafel waarop net iemand geniest heeft. Het regelmatig schoonmaken van je LifeProof-hoes zal je helpen om die ongewenste en ongeziene ziektekiemen buiten te houden en fit te blijven.

Voor tips voor het afzonderlijk schoonmaken van je telefoon kun je de aanbevelingen van de fabrikant van je apparaat raadplegen.