Iets terugdoen

LifeProof is geen eiland. We zijn net als jij passagiers op deze planeet, en we willen dat de reis aangenaam en zinvol is voor onszelf en onze medereizigers. Hier zijn een paar manieren waarop we goede doelen ondersteunen die ons benaderen.

Niets geeft zo veel voldoening als iets terugdoen voor je gemeenschap. Bij LifeProof krijgt iedereen 24 uur per jaar vrijaf om vrijwilligerswerk te verrichten. En die tijd gebruiken we goed. In 2019 besteedden we gezamenlijk maar liefst 16.763 uur buiten het kantoor aan het helpen op scholen en voedselbanken, en met het verzamelen van strandafval. Eens per jaar sluiten we zelfs onze deuren zodat iedereen er een hele dag op uit kan om goede daden te verrichten.

94 %VAN ONS DEED
VRIJWILLIGERSWERK

16.763GEDONEERDE UREN

TER WAARDE VAN$ 455.953

OtterCares, de liefdadigheidsstichting van ons moederbedrijf, streeft ernaar om Vandaag Morgen te Inspireren door lagereschoolkinderen te stimuleren de volgende lichting makers, doeners en gevers te vormen. Naast het verstrekken van beurzen en het financieren van innovatiestations ontwikkelt OtterCares lesplannen omtrent creatieve probleemoplossing, ondernemerschap en vrijgevigheid – een evenwicht dat wij ook in de praktijk brengen.

JUNIOR ACHIEVEMENT IRELAND

Junior Achievement Ireland (JAI) moedigt jongeren aan onderwijs te blijven volgen en helpt hen de vaardigheden te ontwikkelen die ze nodig hebben om succesvol te zijn in een veranderende wereld.

Junior Achievement (JA)-programma’s die worden gefaciliteerd door bedrijfsvrijwilligers moedigen jongeren aan de vaardigheden te ontwikkelen die ze nodig hebben om succesvol te zijn in een veranderende wereld. JA-programma’s werken samen met scholen en zakelijke partners aan de bevordering van werkgereedheid, financiële geletterdheid, ondernemerschap en de waarde van exacte studierichtingen.

JIJ KOOPT EEN HOES.
WIJ GEVEN EEN EURO.

Als je een LifeProof-hoes koopt, doen wij iets terug. We werken samen met waterbewuste non-profitorganisaties die zich inzetten om onze oceaan, watergangen en watervoorzieningen te herstellen. Kies uit Water.org, Coral Reef Alliance, Oceana of American Rivers en wij doneren € 1,00. Ze delen alle vier onze visie van een wereld met een gezonde oceaan en schoon water voor iedereen. Jij kunt nu helpen om hun impact nog verder te versterken – je hoeft alleen maar je favoriet te kiezen.

Lees meer over onze partners